Ehem Quick Vacpro Automatic Gravel Cleaner este un aspirator de acvariu cu baterii

lungime-Ehem-Quick-Vacpro

Anul acesta mosul a venit mai repede si mi-a adus un Ehem Quick Vacpro Automatic Gravel Cleaner, pentru cei care nu cunosc acesta fiind un aspirator de acvariu cu baterii la care apa filtrata este eliminata tot in acvariu avand un saculet in care se mentine mizeria.

eheimquickvaccutieDatorita faptului ca in acvariul actual predomina ca si planta Hemianthus callitrichoides “Cuba” de fiecare data cand o tund in acvariu se imprastie foarte multe frunzulite astfel incat pierd destul de mult cu pescuirea acestor frunzulite iar pentru eliminarea acestui inconvenient am decis sa cumpar acest Ehem Quick Vacpro Automatic Gravel Cleaner astfel frunzulitele sunt aspirate de acest aparat si nu se imprastie in tot acvariul.

Ehem Quick Vacpro Automatic Gravel Cleaner are o constructie simpla astfel incat asamblarea lui se realizeaza rapid deoarece are un numar mic de piese.

Dupa folosirea aspiratorului de acvariu Ehem Quick Vacpro curatirea lui se face rapid si anume se desprinde saculetul de aparat si se elimina un capat al acelui saculet avand astfel acces total in interiorul saculetului in care se aduna mizeria.

Cum curata substratul aspiratorul de acvariu Ehem Quick Vacpro nu pot sa va zic deoarece eu il folosesc doar pentru aspirarea frunzulitelor de CUBA.

In concluzie pot sa zic ca aspiratorul de substrat Ehem Quick Vacpro Automatic Gravel Cleaner este un aparat foarte simplu si usor de folosit si il recomand celor care doresc sa il cumpere dar dupa parerea mea cei care detin acvarii mici sau cu capac vor intampina unele probleme in manevrarea lui deoarece este destul de mare si anume are 60 cm.

De asemenea nu uitati ca folosirea aspiratorului de acvariu Ehem Quick Vacpro nu inseamna ca va scuteste de schimburile saptamanele de apa care sunt obligatorii.

In continuare va prezint componentele principale ale aspiratorului de acvariu Ehem Quick Vacpro Automatic Gravel Cleaner.

filtru-Ehem-Quick-Vacpro electronica rotor-ver2-Ehem-Quick-Vacpr duza-aspiratie-ver-2 garnitura-Ehem-Quick-Vacpro duza-aspiratie-Ehem-Quick-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*