JBL NovoGranoMix mini – mancare pentru pestii cu gura mica

jblnovogranomix2

Datorita faptului ca majoritatea pestilor din acvariu sunt din categoria celor cu gura mica (neoni) administrez mancare doar pentru acest tip de pesti.

Chiar daca in acvariu mai am si Oto imi place la JBL NovoGranoMix mini ca este asa construita incat se distribuie in toate cele 3 zone de hranire si anume o parte ramane la suprafata unde este mancata de pestii de suprafata, o parte este mancata de pestii din zona de mijloc al acvariului iar o alta parte ajunge pe fundul acvariului de unde este mancata de pestii care isi petrec majoritatea timpului in aceasta zona, in cazul meu pestii care mananca mancarea care ajunge la fund sunt Oto dar nici crevetii nu refuza acesasta mancare.

Sunt doua tipuri de ambalare pentru JBL NovoGranoMix mini si anume una care este doar rezerva si una care contine dispozitivul “click” care prin apasare permite administrarea unei cantitati de mancare, eu am achizitionat varianta rezerva la pretul de 16 Ron.

Sfatul meu este sa hraniti putin pentru a nu avea probleme cu algele, de exemplu eu hranesc doar 1 data pe zi si atunci doar cam 30% din cantitatea cat pot prinde cu doua degete.

jblnovogranomix1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*