List/Grid

Green World Subscribe to Green World

Green World – Ultima zi

Acest setup a ajuns la final iar in continuare va prezint ultima poza pe care o am cu Green World. Deja am inceput un alt setup iar zilele urmatoare voi… Read more »

Green World – 59 de zile de crestere a plantelor

Ieri s-au implinit 59 de zile de la pornirea acestui setup iar plantele se dezvolta foarte bine astfel incat pot sa zic ca a intrat deja in maturitate. Pana ieri… Read more »

Green World – 45 de zile de cand am pornit acest setup in stil iwagumi

Au trecut deja 45 de zile de cand a prins viata Green World si totul decurge bine cu exceptia unui lucru si anume au aparut in cateva locuri alge verzi… Read more »

Green world – Ziua 35

Acest setup a ajuns deja la 35 de zile si azi a fost ziua in care trebuia sa fac schimb de apa si anume am schimbat cam 100 litri de… Read more »

Green World – Momente de relaxare

Dupa o zi de munca privirea acvariului este o adevarata placere mai ales ca induce o stare de relaxare.

Green world – Ziua 32

Au trecut deja 32 de zile de cand am dat drumul la acest setup iar cum pesti aveam doar 3 neoni rosii am decis sa mai cumpar inca 18 avand… Read more »

Green world – Ziua 29

Incet incet deja acest setup devine matur iar CUBA s-a extins foarte bine acoperind aproape integral substratul VOlcanit. Din pacate un neon a murit deoarece a facut o tripla pirueta… Read more »

Green world – Ziua 21

Evolutia acvariului este foarte frumoasa astfel incat deja trebuie sa tund CUBA pentru ca devine prea groasa si poate sa putrezeasca la baza din cauza ca nu ajunge lumina la… Read more »

Green world – Ziua 14

Deja au trecut 14 zile de cand am inceput acest proiect iar plantele se dezvolta foarte frumos. Dupa 14 zile am adaugat urmatoarele vietuitoare : Pesti: 8 Otocinclus affinis si… Read more »

Green world – Ziua 7

La 7 zile de la inceperea acestui setup plantele o duc foarte bine si in special Cuba s-a extins destul de mult. Conform schemei Dennerle de fertilizare in aceasta zi… Read more »